Skip to content

Maxi tannhelse ble åpnet i april 2018 av tannlege Gunn Ertresvåg. I januar 2021 flyttet Mæhle tannhelse inn til oss her på Maxi.
Vi er nå 4 erfarne tannelegeteam og en tannpleier som er her for å hjelpe deg.

Tannlege Gunn Ertresvåg
Psykologi grunnfag 1996. Utdannet tannlege ved Det odontologiske fakultet i Bergen, uteksaminert i 2001. Lang erfaring fra både offentlig og privat praksis. Har jobbet en periode som instruktørtannlege ved Det odontologiske fakultet i Bergen. Spesialkompetanse innen implantatprotetikk og kan utføre det på trygdens regning.

Tannlege Helena Kjølmoen Øen
Tredje generasjons tannlege. Tok tannlegeutdannelse ved Det odontologiske fakultet i Bergen, uteksaminert i 2006. Bred klinisk erfaring fra både offentlig og privat praksis. Har også jobbet som instruktørtannlege ved universitetet i Bergen og Tromsø, og som fengselstannlege. Helena startet på Maxi tannhelse i 2019.

Tannlege Jo Sæther Mæhle
Utdannet ved Det Odontologiske Fakultet i Bergen i 2001. Lang erfaring fra både offentlig og privat praksis. Har drevet Mæhle Tannhelse ved Sola Tannlegesenter siden 2003. Ble en del av Maxi Tannhelse 2021.

Tannlege Åshild Kolbeinson
Utdannet ved Det Odontologiske Fakultet i Bergen i 2001. Lang erfaring fra både offentlig og privat praksis. Har jobbet hos Mæhle Tannhelse ved Sola Tannlegesenter siden 2011. Ble en del av Maxi Tannhelse 2021.

Tannpleier Veronica Fjermestad
Utdannet ved Det Odontologiske fakultet i Bergen i 1999. Har jobbet ved Sola Tannlegesenter og Mæhle Tannhelse siden 1999. Ble en del av Maxi Tannhelse i 2021.

Back To Top

Parkering


«Vedrørende parkering. Det er nå på venterommet installert et nettbrett for
å taste inn reg.nr til bil, så får man nå 2.5t gratis parkering.

This will close in 0 seconds